Εκδήλωση στο Χώρο Samadhi

Την Παρασκευή 19/9/2014 στο Χώρο Samadhi στην Ηλιούπολη, στην οδό Μιαούλη 7, από τις 18:00 - 21:00 θα γίνει έκθεση έργων καλλιγραφίας. Κατά τη διάρκειά της και πιο συγκεκριμένα από 19:00 - 20:00 θα γίνει επίδειξη Τάι Τσι και θα ακολουθήσει σύντομη παρουσίαση των δραστηριοτήτων που προσφέρονται στο χώρο Samadhi.

Σας περιμένουμε να συζητήσουμε πάνω στις παραδοσιακές θεραπευτικές και διαλογιστικές πρακτικές της ανατολής, το Τάι Τσι, το Τσ’ι Γκονγκ, το Διαλογισμό, την Καλλιγραφία, το Βελονισμό και το Μασάζ.

Με αφορμή την έκθεση των έργων θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τα πολλαπλά οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε από αυτές τις τέχνες, ώστε να εμπλουτίσετε την καθημερινότητά σας με την εκμάθηση και εκτέλεσή τους.

«Μια ζωή απαλλαγμένη από άγχος και φόβο, ευτυχισμένη, με ένα σώμα υγειές, μια καρδιά ανοιχτή και ένα πνεύμα φωτεινό, είναι δικαίωμα του καθενός μας από την ημέρα που γεννηθήκαμε».

Αυτή είναι η φιλοσοφία του Χώρου Samadhi και παραμένοντας πιστοί σε αυτή σας περιμένουμε για το ξεκίνημα μιας πολύ ενδιαφέρουσας και δημιουργικής χρονιάς.