Ξεκίνημα της χρονιάς 2015/2016 στο Samadhi

Στο Samadhi πάντα πιστεύουμε πως οι αλήθειες, τα διδάγματα και τα οφέλη που μπορεί κάποιος να αποκομίσει από το δρόμο των πολεμικών τεχνών δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο μιας και μόνο τέχνης. Η αρμονία, η ομορφιά, η δύναμη, το κουράγιο, η συγκρότηση, η προσήλωση στο σκοπό, ο σεβασμός στη ζωή, τη φύση και τον άνθρωπο είναι λίγες μόνο από τις αξίες που καλλιεργεί ο ασκούμενος στο Τάι Τσι, το Τσι Γκονγκ και την καλλιγραφία.

Τις ίδιες αξίες, τα ίδια ιδανικά μπορεί να βρεί κάποιος και σε όλους τους άλλους δρόμους, που βαδίζονται με ειλικρίνεια και ένα πνεύμα ζωντανό και πρόθυμο να ερευνήσει και να ανακαλύψει.

Μέσα από αυτό το πρίσμα και μια ανάμικτη αίσθηση προσμονής και αγωνίας, ξεκινάμε άλλη μια χρονιά στο χώρο Samadhi, εντάσσοντας από φέτος στις δραστηριότητές μας και το Aikido. Θα είναι χαρά μας να μοιραστούμε μαζίσας ακόμα ένα θησαυρό της Ανατολής. Ο Sensei Γιώρος Μαργαρίτης θα διδάξει στο Samadhi αυτότον πανέμορφο και αρμονικό δρόμο. Περισσότερες πληροφορίες για το Aikido και το Γιώργο Μαργαρίτη μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί www.aikidosa.gr.

Έτσι λοιπόν θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο νέο αυτό ξεκίνημα να παρακολουθήσετε την Παρασκευή 11/9 στις 18.30 την επίδειξη που θα γίνει στο Samadhi στην Ηλιούπολη. Σε αυτή την επίδειξη θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να ενημερωθείτε τόσο για το ΤάιΤσι, το Τσι Γκονγκ και την καλλιγραφία όσο και για το Aikido. Θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τα οφέλη που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν και να σας ενημερώσουμε πιο ολοκληρωμένα για τις πρακτικές αυτές.

Το Σάββατο 12/9/2015 και την Κυριακή 13/9/2015 θα γίνουν στο Samadhi δύο δίωρα εισαγωγικά μαθήματα από τις 11:00 έως τις 13:00 όσον αφορά το Τάι Τσι και το Τσι Γκονγκ ώστε να έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια πιο ολοκληρωμένη πρώτη άποψη από τις πρακτικές αυτές, έχοντας νιώσει στο σώμα σας τις ευεργετικές τους επιδράσεις.